Galerii: Apollo Kino laienes Lätti! Lõunanaabrid said endale esimese iseteenindusega kino ja IMAXi

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Apollo Kino Akropole keskuses Riias
Apollo Kino Akropole keskuses Riias Foto: Apollo Kino

Eile, 4. aprillil avas Riias uksed ülimoodne Akropole kaubandus- ja meelelahutuskeskus, mille uhkuseks on lõunanaabrite esimene IMAX kino ning ühtlasi esimene Apollo Kino. Tegu on Eesti kinoketi esimese laienemisega piiri taha.

98 tuhandel ruutmeetril laiuvas keskuses, kust leiab lisaks arvukatele kauplustele ja teenusepakkujatele ka siseuisuvälja ning treeningsaalid, avas uksed ka eestlaste seas kiiresti omaks võetud O'Learyse spordibaar ja meelelahutuskeskus, mis paikneb kohe Apollo Kino kõrval, keskuse teisel korrusel. 

Riia esimeses ja ainsas Apollo Kinos on üheksa kinosaali, neist kaks kinorestorani saali. Kokku mahutavad saalid korraga 1146 vaatajat. Saalides on nelja eri tüüpi istekohti: tavapärased klubitoolid, romantilised paaristoolid, luksuslikud staaritoolid ja lisaks teenindusega restoranitoolid. 

Uudista uut keskust:

Kõik kinosaalid on varustatud kvaliteetsete ja kaasaegsete Barco 4K laserprojektoritega, mis võimaldavad näidata nii 2D kui ka 3D pilti, ning Dolby ATMOS 7.1. helisüsteemiga. Läti ainus IMAXi saal on varustatud viimase peal IMAX 3D laserprojektori ning 12-kanalilise helisüsteemiga, tagamaks maailmakuulsa IMAX-elamuse.

Foto: Apollo Kino

Nii kinos kui ka O'Learyse restoranis saavad lõunanaabrid aga nautida moodsat iseteenindustehnoloogiat ja kinorestorani kogemust, millega eestlased juba tuttavad. Apollo Kino saab olema esimene kino Lätis, kus külastajad saavad osta jooke ning suupisteid ja maiustusi iseteeninduskassades.

Foto: Apollo Kino
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles