Mart Sander esitleb HÕFFil kõhedaid lugusid

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Sander, «Kõhedad muinaslood».
Mart Sander, «Kõhedad muinaslood». Foto: Raamat.

Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivali veteran Mart Sander esitleb tänavusel festivalil oma verivärsket raamatut «Kõhedad muinaslood». Esitlus leiab aset neljapäeval, 25. aprillil kell 17.45 Haapsalu raamatukogus (Posti 3) ja seda juhib Toomas Kolk, kes mängis peaosa Sanderi õudusfilmis «Tegelikult».

Raamatust leiab seitse lühemat või pikemat lugu – novellidest lühiromaanideni –, mis pakuvad terve nädala jagu kõhedust ka siis, kui HÕFFi värinad on lõppenud. Osa lugudest on ilmavalgust näinud inglise keeles, osa ilmunud eri kogumikes, osa aga kirjutatud spetsiaalselt selle raamatu tarbeks. Seitsmest loost viis ilmuvad eesti keeles esmakordselt. Teose on illustreerinud autor ise.

2017. aastal esilinastus HÕFFil Sanderi pikk mängufilm «Juhuslik nimetaja» ja 2018. aastal lühimängufilm «Tegelikult». Viimane on nüüdseks võitnud neli rahvusvaheliste filmifestivalide diplomit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles