Juurikas. Emotsionaalselt ülesköetud naised

Mart Juur
Copy
Kaabu kaitseb aju süvariigi kiirguse eest.
Kaabu kaitseb aju süvariigi kiirguse eest. Foto: Eero Vabamägi

Leidsin Memedovi lolli näoga peegli ees tammumas, must kaabu peas, üks sokk jalas, seitse sokki põrandal. „Mis toimub?“ küsisin mina. „Katsetan uut meestemoodi,“ vastas Memedov tähtsalt. „Kaabu on sel hooajal väga trendikas peakate. Ja mis peamine – kaabu kaitseb aju.“ Meestel ei ole aju, see on anatoomiliste uuringute abil teaduslikult tõestatud fakt. Meestel on pea küljes suuorgan, mille abil nad lollusi räägivad, koormates naiste kuulmisorganeid tarbetu müraga.

„Sinul on aju?“ imestasin mina. „Kas tõesti? Oleks äärmiselt huvitav teada, kelle eest on vaja kaitsta midagi, mida sul ei ole?“

„Must kaabu kaitseb aju süvariigi eest,“ teatas Memedov ja kukkus seletama, et süvariik on kõikjal, see kiiritab meeste ajusid spetsiaalsete salajaste kiirtega, muugib lahti nende mõtted, dikteerib tegusid ja sõnu ning allutab keha võõrale tahtele.

Lolli juttu kuuleb praegusel ajal igast kanalist, kuid tõeliselt šokeeriv on kuulda seda omaenese kodus inimese käest, kellele oled andnud oma parimad aastad ja võtnud kõik.

„Kes või mis see süvariik sinu arvates siis on?“ uurisin edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles