Rahvusooper Estonia haridusprojekte külastas rekordarv huvilisi

Kultuuritoimetus
Copy
Estonia tänuüritusel jagasid Buratino ja kass Basilio tublimatele kingitusi.
Estonia tänuüritusel jagasid Buratino ja kass Basilio tublimatele kingitusi. Foto: Veljo Poom

19. mail toimus Rahvusooper Estonia sinises saalis traditsiooniline haridusprojektide hooaja lõpetamine, kus teater autasustas parimaid joonistajaid ning kirjutajaid. Lõppeval hooajal osales Rahvusooper Estonia haridusprojektides «Punamütsike ja seitse pöialpoissi», «Balletilugu», »Ka ooper kõlab tuttavalt“, «Orkestrimäng», «Kuidas mõista balletti», «Aken orkestrimaailma» ja «Kontsert kõige pisematele» üle 15 000 lapse.

Autasustamisele olid kutsustud nii laste- ja noorteprojektide läbiviijad kui ka parimatest parimad joonistajad ja kirjutajad, kes arvustuste ja joonistuste näol tagasisidet andsid. Tänuüritusel jagasid Buratino ja kass Basilio tublimatele kingitusi, üheskoos söödi vahukooretorti ning pärast auhinnatseremoonia lõppu jäid osalejad vaatama Olav Ehala muusikali «Buratino».

Rahvusooper tänab kõiki osalenud lapsi ning nende juhendajaid – koolide ja lasteaedade õpetajaid ning vanemaid! Erilise tänu pälvisid ka haridusprojekte läbi viinud pühendunud estoonlased – Tuuli Potik, Priit Aimla, Aare Kodasma, Triin Ella, Merit Männiste, Lemme Saarma, Kerstin Tomson, Henno Soode, Aabi Ausmaa, Anto Õnnis, Priit Paabo, Lisa Kawasaki, Mati Leibak, Maarja Allik, Anneli Tohver, Hedi Pundonen, Daniel Kirspuu, Triinu Leppik-Upkin, Karina Laura Leškin, Anna Roberta Lahesoo ja Marcus Nilson.

Parimaid joonistusi on võimalik kõikidel teatrikülastajatel näha valge saali ees oleval fotoseinal. Rohkem infot haridusprojektide ja muu noortele suunatud tegevuse kohta rahvusooperis aadressil opera.ee/noored.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles