Fotod: režissöör Nolan, staarid, kaskadöörid ja filmimeeskond saabusid Tallinna (6)

Sander Punamäe
, reporter
Copy

Tallinna lennujaamas maandus täna kell 12.40 lennuk koos siin juba sel nädalal oma uusimat linateost «Tenet» filmima asuva režissöör Christopher Nolani ja teiste Hollywoodi tipptegijatega alates näitlejatest ning lõpetades kaskadööridega. 

Autoderivi ootamas Nolani meeskonda.
Autoderivi ootamas Nolani meeskonda. Foto: Sander Punamäe

Autodele kleebitud siltide järgi on Eestisse tulemas palju Hollywoodi kaameramehi ja produtsente, teiste seas produtsent Helen Medrano, kes on pannud käe külge filmidele nagu «Jason Bourne», «Võimatu missioon», «Algus» («Inception») ja «Gladiaator».

Fotograafid lennukiootuses.
Fotograafid lennukiootuses. Foto: Sander Punamäe

Samuti jõudis Eestisse kaskadöör Chris Daniels, kes on oma panuse andnud mitmesse «Ämblikmehe» filmi ning Marveli hittfilmi «Kapten Ameerika: Kodusõda».

«Teneti» näitlejatest astus lennukist maha ka peaosatäitja John David Washington («BlaKkKlansman»), samuti filmioperaator Ross Coscia («Tasujad: Igaviku sõda»), Hollywoodi nimekas kaskadöörikoordinaator George Cottle («Ämblikmees: Kodust kaugel», «Must panter») jt.

Kõik saabujad juhatati lennujaama sisse, kus neid ootas tervitus ning nimekirjad, mille alusel külalised end kohe ja kiiresti hotelli majutada said. Neid olid vastu võtmas kaheksa üles rivistatud Toyota Land Cruiserit ning neli minibussi, mis toimetasid saabujad Hiltonisse.

Üks osa tiimist suundus viivitamata linnahalli juurde n-ö objekti üle vaatama, teised sõitsid hotelli.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles