Sügise suurfilm: Stiilselt sünge koomiksifilmi «Jokker» viimane treiler tõstab ootused väga kõrgele

Spekter
Copy
«Jokker»
«Jokker» Foto: IMDB

Täna ilmus viimane treiler DC koomiksifilmile «Jokker» (Joker), mis räägib ära Gotham City vintske pahalase traagilise moondumise loo koomikust mõrtsukaks. Peaosas astub üles Joaquin Phoenix, kes «ähvardab» teha sensatsiooniliselt hea rolli.

Vaata uhiuut treilerit:

Warner Brosi aasta ilmselt ühe suurima hittfilmi on lavastanud režissöör Todd Phillips («Pohmaka» filmid) ning kuuldavasti peaks olema tegu millegi palju enamaga kui tüüpiline koomiksifilm – oodata on erakordselt intensiivset psühholoogilist lugu.

Eelmine treiler andis sisuliselt edasi lühikokkuvõtte filmi kesksest loost ehk klounina elatist teeniva Arthur Flecki muutumisest mõrvarlikuks Jokkeriks, kes hoiab Gothamit oma hirmuvalitsuse all. «Ema ütleb alatil, et naerataksin ja teeksin rõõmsa näo – ta ütles, et minu ülesanne on siia ilma naeru ja lusti tuua,» võib kuulda Jokkerit sõnamas. Seejärel näeme teda rünnakute ja vägivalla all kannatamas ning lõpuks murdumas ning viimaks n-ö tuhast tõusmas juba oma lõppkujul. «Arvasin, et mu elu on tragöödia, aga see on hoopis komöödia,» ütleb ta kurjakuulutavalt.

Apollo Kinodes alates 4. oktoobrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Vaata treilerit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles