Treilerid: Jõuliselt turule sisenev Apple TV+ trumpab konkurente kolme põneva lipulaevaga

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Jason Momoa
Jason Momoa Foto: Jordan Strauss / AP / Scanpix

Alates 1. novembrist stardib 100 riigis üle maailma Apple TV+ voogedastusteenus, mida meelitatakse kasutama nimekate näitlejate, tasuta proovikuu ja konkurentidest madalama hinnaga. Kas asi on seda väärt?

Apple TV+ lubab oma eestikeelsel kodulehel tuua vaatajani «isikupärase originaalloomingu maailma parimatelt filmi- ja teletegijatelt». Sisu lubatakse igas žanris ning teadaolevalt on tulekul tõesti muljetavaldav hulk seriaale, filme ja dokumentaale ning ka lastesaateid.

Vaata programmitreilerit:

Ülevaate kõikidest tulevatest sarjadest, filmidest ja muust sisust leiad siit.

Esialgse 1 miljardi dollari asemel Bloombergi andmetel originaaltoodangusse 6 miljardiga investeeriv Apple pole selgelt turule tulnud mütsiga lööma ning on hoolitsenud selle eest, et juba stardis konkurentidest välgu ja pauguga ette põrutada.

Teenuse lipulaevadeks on kolm seriaali: 600 aasta kaugusel tulevikus toimuv düstoopiline ulmeseriaal «See» nägemise kaotanud inimhõimust peaosas «Aquaman» Jason Momoaga (juba sarja pelgalt üks osa maksvat oma 15 miljonit dollarit), Reese Witherspooni ja Jennifer Anistoni sarmile (osades ka Steve Carell) toetuv teleintriigidest rääkiv draamaseriaal «The Morning Show» ning kirjaneitsi Emily Dickinsoni elust inspireeritud komöödiasari «Dickinson» peaosas noorukese Oscari-nominendi Hailee Steinfeldiga.

Nagu kombeks Amazonil ja Hulul (ning pole kombeks Netflixil), hakkavad enamik sarju debüteerima korraga kolme episoodiga, seejärel ilmub üks osa nädalas (mõned sarjad pannakse ka tervikpaketina välja).

Apple omandas muuhulgas ka Bryce Dallas Howardi loodud, isadusest rääkiva doksarja «Dads» leviõigused ning peatselt saab teenuses kättesaadavad olema ka Oprah Winfrey dokusaade, Steven Spielbergi «Amazing Stories» uusversioon ning Aaron Pauli («Halvale teele») ja Octavia Spenceri krimisari «Truth Be Told» ja palju muud.

Vaata treilereid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles