Põnev teada: Kui palju teenib Robert Pattinson Batmani-rolli eest?

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Robert Pattinson
Robert Pattinson Foto: CHRIS HELGREN / REUTERS / Scanpix

Järgmiseks Batmaniks valitud inglise näitleja Robert Pattinson teeb jõudsalt karjääri üha suuremates ja asjalikumates rollides, mis jätavad tema vampiirhurmuri ajad juba kaugele minevikku. 

Ühe tuntuima koomiksikangelasena ekraanile astumine tähistab 33-aastase Pattinsoni jaoks tõenäoliselt ka hüpet palgatasemes ning nüüd ongi meediasse lekkinud väidetav summa, mille staar oma 2021. aastal avalikkuse ette jõudva töö eest taskusse pistab.

Cinemablend teab kirjutada, et Batmani roll toob mehele (vähemalt esiotsa) sisse ümmarguselt kuni 5 miljonit USA dollarit. Summa peiliti välja infost, mis puudutas Jonah Hilli palgaläbirääkimisi sama filmi juures – nimelt maininud Variety reporter Justin Kroll, et viimane soovinud osatäitmise 10 miljonit ning «isegi Pattinson saab poole vähem».

LOE KA: Loe, millised rahapatakad tänavu Hollywoodi kuumimatele näitlejatele kandikul kohale kantakse

Tegu pole just ennekuulmatu summaga, ent peenraha see samuti pole. Ka ei saa me teada, milline on Pattinsoni täpne leping ehk kas tema teenistus on kuidagi seotud ka muude kompensatsioonidega või isegi näiteks filmi eduga. Sai ju Robert Downey Jr. samuti «Raudmehe» eest vaid pool miljonit, ent teenib tänase päevani Marveli filmide kassatulu pealt kasumit nii mis mühiseb (ehkki tõenäoliselt oli tegemist siiski ühe anomaalse juhtumiga, millel suured stuudiobossid kergekäeliselt enam juhtuda ei lase).

Muuseas, Jonah Hilli osalemine filmis on siiani õhus, samuti ka roll, ent teada on, et teda kaalutakse pahalase rolli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles