Novembris esineb Tallinnas Poola black metal'i ansambel Mgla

Kultuuritoimetus
Copy
Mgla
Mgla Foto: Kuba Leszko

21. novembril saabub Poola black metal'i udustest metsadest Tallinnasse klubisse Tapper unustamatut kontserdielamust pakkuma kiirelt ülemaailmset populaarsust koguv Mgla.

Kontserdikorraldaja Urban Culture Entertainment esindaja Tanya Korenik kinnitab, et Mgla kontsert jätab tõelise black metal'i hinge nõiutult udus ekseldes järgmist doosi ootama. «Mgla on üks parimatest black metal'i bändidest, hoolimata sellest, et nad on skeenes üpriski värsked tegijad. Nad on endaga täiesti uue ajajärgu toonud, sellise, kus muusika kaudu kritiseeritakse modernset inimkonda ning seda nii, et muusikaga põimudes loob see täiesti unikaalse stiili. Mgla ongi eelkõige unikaalne ja nende loodud muusika on puhas ning eepiline. See novembriõhtu saab olema üks süngelt kaunis ning omanäoline kogemus, mida lihtsalt ei tohi maha magada,» ütleb ta.

2000. aastal väikesest projektist alguse saanud bänd on tänaseks välja andnud neli stuudioalbumit ja kolm EP-d. Põhimõtteliselt ahjusoe, septembri alguses ilmavalgust näinud album «Age of Excuse» on müüginumbritega tõelise üllatuse valmistanud, ületades vaid esimese nelja päevaga eelmise albumi nelja aastaga saavutatud tulemust – huvi Mgla muusika vastu kasvab üle maailma meeletu kiirusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles