Karjäärikiirendus: Uut edulainet nautiv Keanu Reeves võetakse varsti «Kiirete ja vihaste» kampa?

Spekter
Copy
Keanu Reeves
Keanu Reeves Foto: Kento Nara/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Hollywoodis uut edulainet nautiv Keanu Reeves võib peagi teha veel ühe soodsa karjäärihüppe ning liituda menuka «Kiired ja vihased» frantsiisiga.

Uuel aastal ilmub koos harufilmidega aastate jooksul üle 6 miljardi dollarit teeninud frantsiisil juba üheksas film ning stsenarist ja nüüd ka produtsent Chris Morgan paljastas ScreenRantile antud intervjuus, et üks mees, keda nad ammu kampa on tahtnud, on just Keanu Reeves. Ka filmimisgraafikud on juba laual olnud ning ka Reeves olla väidetavalt huvitatud – pole ka ime, arvestades, et näitleja on tulihingeline motikafänn ning kiirus talle hingelähedane teema.

Kiirusest rääkides, 90ndatel filmidega «Speed» ja seejärel «Matrix» globaalselt tuntuks saanud ent alati oma eraelu endale hoidev ning veidi salapärane Reeves tõmbas 2000ndate alguses oma kuulsusele pidurit ning hoidis mõnda aeg kinoärist eemale, ent näib viimaste aastate jooksul olevat läbi elamas isiklikku renessanssi. Tema «John Wicki» saaga on osutunud vägagi kasumlikuks ning mees ei põlga ära ka häälrolle lastefilmides, millest viimane oli «Toy Story 4». Kuuldavasti nuruvad isegi Marvel ja DC meest oma koomiksifilmidesse.

55-aastane Kanada näitleja on tuntud oma tagasihoidliku isiku poolest, kes ei ela superstaarielu ning lävib jätkuvalt tavainimetega, sõites metrooga, süües pargipingil saiakesi ja vesteldes kodututega. Kas tal õnnestub uue fännilaine tuules sama muretult linna peal ringi lehvida, võib aga uue kuulsuse tuules juba küsimuse all olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles