Galerii: vaata, kes saabusid mehi vähi eest hoiatava Eesti komöödia «Ühemeheshow» esilinastusele

Spekter
Copy

Täna õhtul esilinastus Coca-Cola Plazas Eesti esimeseks «munadega» komöödiaks ristitud tõsieluline «Ühemeheshow», mis on inspireeritud Eestis elava ameerika püstijalakoomiku Stewart Johnsoni elust.

«Ühemeheshow» keskmes on raadio DJ Chuck Berger, keda kehastab Johnson ise. Tema naine tahab ta maha jätta, tema ülemus tahab ta vallandada ja nagu sellest veel vähe oleks, isegi tema munand tahab temast lahti saada. Arstidelt munandivähi diagnoosi saamise järel on Chucki suurimaks hirmuks, et temast saab munadeta mees. Raske haigusega võitlema asudes avastab Chuck peagi, milline vägi on huumoril ja aususel. 

Chucki abikaasa Helena rollis on Marta Laan (hittsaade «Su nägu kõlab tuttavalt», menusari «ENSV») ja Chucki ülemust Hendrikut mängib Henry «Genka» Kõrvits («Klassikokkutuleku» triloogia). Kõrvalosades teevad kaasa Janek Joost («Sügisball», telesari «Miks mitte!?»), Külliki Saldre («Klassikokku tulek 2», «Kertu»), Ingrid Isotamm («Tuliliilia», «Risttuules»), Viido Polikarpus, Tatjana Jegoruškina, Pontus Olgrim ja Tómas Lemarquis («Blade Runner 2049», «Mihkel»).

Filmi stsenaristid on Al Wallcat ja Stewart Johnson, režissöör Al Wallcat. 

Osa filmi tulust annetatakse vähiravifondile Kingitud Elu, et kinkida abivajajatele lootust ja täisväärtuslikke elupäevi.

Apollo Kinodes alates 1. novembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Foto: Pressimaterjal
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles