Punkansambel Kurjam läheb jõulutunnet laiali jagama

Kultuuritoimetus
Copy
Kurjam
Kurjam Foto: Promopilt

Sel nädalal alustab ansambel Kurjam Tartu klubis Rock & Roll toimuva kontserdiga oma esimest mini-jõulutuuri, mis viib grupeeringu ka Tallinnasse ja Pärnusse.

«Kurjam võtab selle riski, et läheb esimest korda jõulutuurile. Jõulud teatavasti on väga depressiivne aeg ja nii mõnigi lembelaulik on selle ränga töö tulemusel musta masendusse langenud ja täiesti läbi põlenud. Kurjam on muidugi nii positiivne bänd, et meiega sellist jama ei juhtu,» kommenteerib eelseisvat ettevõtmist Kurjami solist Marko Sigus.

Kolme reedeõhtuse anarhistliku küünlavalguskontserdiga miniturnee algab 29. novembril Tartu klubis Rock & Roll. Sealt edasi liigutakse 13. detsembril Tallinna klubisse Barbar ning 20. detsembril Pärnu klubisse Tempel.

«Kurjami aasta viimane etteaste on 20. detsembril kuulsas Pärnu kultuuriklubis Tempel, mille ees kuri EKRE vanainimene koos Odini sõdalastega patrullib ja subkultuurseid noori kimbutab. Ja kui õiget jõulutunnet veel pole, siis vaadake uuesti eelmise aasta jõuluvideot «Vanapaganist». Selline inimsööja black metal muudab jõuluaja veelgi imelisemaks ja toob hinge rahu ja ilu...» soovitab Sigus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles