Metal-muusika suurmeistrid tulevad juubelituuril Tallinna

Kultuuritoimetus
Copy
Judas Priest: kitarrist K. K. Downing ja laulja Rob Halford.
Judas Priest: kitarrist K. K. Downing ja laulja Rob Halford. Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX

Üks maailma tähtsamaid rokkbände, tänavu oma 50 aasta juubelit tähistanud Judas Priest annab 1. juunil kontserdi Tallinna Lauluväljakul. Bänd on 50-aastase karjääri jooksul müünud rohkem kui 50 miljonit albumit ning võitnud Grammy auhinna. Juubelituuri «50 years Heavy Metal» raames toimuval kontserdil saab kuulda läbilõiget parimatest paladest.

Maailmas pole just väga palju bände, kes tegutseks aktiivselt aastast 1969 ja keda võib pidada üheks metal-muusika suurimaks alustalaks – Judas Priest just seda kõike on. Judas Priest on metal-muusika ikoon ja üks tähtsamaid bände, olles mõjutajaks väga paljudele noorema generatsiooni artistidele. Rohkem kui 50 miljonit müüdud albumit, väljamüüdud kontserdid – neid peetakse põhjendatult muusikamaailma üheks olulisemaks grupiks.

Tänavu 50 aasta juubelit tähistanud Judas Priest, kelle frontman'i Rob Halfordi ainulaadne ja vaimustav vokaal ning nahkne kostüüm on läbi aastate kujunenud heavymetal'i sünonüümiks, on laval energilisem kui nii mõnigi noorem artist. «Breaking The Law», «Painkiller», «Turbo Lover» – need on vaid killuke, mida Judas Priest on läbi viie aastakümne maailma muusikasse jätnud.

Kontserti korraldab RL Entertainment.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles