Kristjan Järvi dirigeeritavat kontserti näeb otselülitusena Youtube'is

BNS
Copy
Kristjan Järvi
Kristjan Järvi Foto: Peter Adamik

Kristjan Järvi dirigeeritav Baltic Sea Philharmonic koos Briti indie-bändiga Bastille annavad 4. jaanuaril Hamburgis heategevuskontserdi, mida näeb otselülitusena ka Youtube'is.

Hamburgi Elbephilharmonies toimuv kontsert-show kannab pealkirja «Bastille Reorchestrated» ja annab ühtlasi vaatemängulise avalöögi Baltic Sea Philharmonicu uuele aastale. Seejuures pole orkester varem bändidega koostööd teinud, vahendab Presseportal.de.

Pärast «Nordic Pulse'i» ja «Midnight Suni» mulluseid tuure laulja ja autori Mick Pedajaga jõudis orkestri järg nüüd Bastille' lugude seadeteni, millest saab üsna omanäoline Baltic Sea Philharmonicu stiilis soundtrack.

Orkester on kontserdielamused uude dimensiooni tõstnud. Iga esinemine kujutab endast kordumatut muusikalist avastusreisi, kuna kogu repertuaar esitatakse peast. Mõnes mõttes on Baltic Sea Philharmonic inimesi ühendav liikumine, mis koondab kümne riigi muusikuid, ületades mängleva kergusega nii geograafilisi kui ka ajaloolisi piire. Kujutades endast küll Põhjala innovaatilist ja progressiivset jõudu, pakub kollektiiv traditsioonilist orkestrikäsitlust rohkem kui kunagi varem.

Kontserti ülekandev Channel Aid on maailma esimene ülemaailmne Youtube'i heategevuskanal, mille taga on Hamburgi FABS-Stiftung – fond, mis pakub lastele ja puuetega inimestele spordi- ning tantsuvõimalusi. 

«Channel Aid – live in Concert» on laste ja noorte ning puuetega inimeste toetuseks korraldatav kontserdiseeria. 

Kristjan Järvi dirigeeritav kontsert algab 4. jaanuaril Eesti aja järgi kell 21.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles