Ilmus skandaalse Eesti seksikomöödia treiler

Kultuuritoimetus
Copy
Suhtekomöödia «Asjad, millest me ei räägi» linastub 6. märtsil.
Suhtekomöödia «Asjad, millest me ei räägi» linastub 6. märtsil. Foto: Filmikaader

6. märtsil jõuab Eesti kinodesse menufilmi «Svingerid» tegijate uus suhtekomöödia «Asjad, millest me ei räägi». Nüüd on ilmunud ka filmi treiler.

Film toob meieni viie erinevas vanuses paari suhteprobleemid ja salafetišid ning samuti selle, millised ootamatud tagasilöögid võivad olla sellel, kui oleme otsustanud oma partneritele avaldada kogu tõe selle kohta, mis meile magamistoas kõige rohkem meeldib. Olgu selleks siis detailsed rollimängud, erutumine pisarate nägemisest, salafantaasia vägistamisest, kõned seksiliinile või lihtsalt oma magusalt magava kaasa vaatamine. Viis paari, viis probleemi, viis moodust neid probleeme lahendada... Ja mitte kõik need moodused ei ole õiged.

Menukomöödia «Svingerid» tegijate uue filmi kesksetes rollides astuvad üles Jan Uuspõld, Ragne Pekarev, Rain Tolk, Jekaterina Novosjolova, Egon Nuter, Liina Tennosaar, Kait Kall, Klaudia Tiitsmaa, Sten Karpov, Liis Karpov. Filmi režissöörideks on Andrejs Ekis ja Tanel Ingi.

Tegu on kohaliku uusversiooniga Austraalias 2013.aastal valminud suhtekomöödiast, mis kandis pealkirja «The Little Death».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles