Horror Dance Squad avaldas uue singli «Cancer»

Kultuuritoimetus
Copy
Horror Dance Squad andis välja uue singli.
Horror Dance Squad andis välja uue singli. Foto: Promopilt

Eesti metal-kollektiiv Horror Dance Squad avaldas uue singli «Cancer». «Lugu räägib konkreetselt vähkkasvaja tüüpi inimeste oma elust eemaldamisest,» selgitab bändi vokalist Karl Mesipuu. «Kuigi laulusõnad võivad mõnele tunduda karmid ning liialdatud, väljendavad need siiski tundeid, millega olen viimase kahe aasta jooksul palju kokku puutunud. Mõnikord võivad inimesed elus pikas perspektiivis halba mõju avaldada ning oluline on endale seda õigel ajal tunnistada ning vastavalt reageerida enne, kui vähk levib ning suuremat kahju tekitab.»

«Kui Mikk, Indrek ja Henri meile loo instrumentaale esitlesid, teadsime kohe, et see laul saab olema kurjema ning agressiivsema loomuga, kui teised. Õnneks oli Karlil kohe sobiv lüürika välja pakkuda ning teos sündis väga loomulikult. Samuti on meil väga hea meel, et Iisak Pilli bändist ÆØNS oli meiega parasjagu salvestamise hetkel stuudios ning nõus loole oma panuse andma,» lisab bändi laulja Ian Karell.

Singliga on kaasas ametlik muusikavideo, mis on nüüd YouTube'i keskkonnas saadaval. Samuti on võimalik näha-kuulda Horror Dance Squadi uut lugu Käbliku Beer Camp and Rock’n’Rolli festivalil, mis toimub 17.–19. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles