Tartu raskemetallibänd Strych:9 avaldas debüütvideo (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Strych:9
Strych:9 Foto: promo

Strych:9 on 2018. aastal Tartus asutatud viieliikmeline raskemuusikat viljelev grupeering, mille muusikat iseloomustab omapärane segu nu-, death- ja industrial metal'ist. Äsja avaldatud debüütsingel ja muusikavideo «Sacrifice» on osaks peagi saabuvalt täispikalt albumilt.

Bändi vokalist Kapa kommenteerib: «Olen väga elevil, sest Tartut on õige pea esindamas väga tugevapõhjaline projekt. Juba mõnda aega olen tuttavatele vihjanud, et oleme midagi ägedat loomas ja mul on tohutult hea meel, et lõpuks on võimalik töö vilju ka teistega jagada. See on minu jaoks päris esimene muusikavideo ja selles osalemine oli juba omaette kogemus. Tunnen uhkust oma bändikaaslaste üle kellega koos on meil võimalik ühine visioon ellu viia.»

«Tõesti koos Kapaga tuli paar aastat tagasi päevakorda luua midagi uut, erilist ja silmatorkavat. Alustasime muidugi väikese saladuskatte all ja kogu pusle kokku saamine oli üsna keerukas: meil oli algusest peale mõttes panna kokku punt, kus ei oleks ainult väga kompetentsed muusikud, vaid ka õige energiaga inimesed. Kuigi oleme kõik täiesti erinevad isiksused, on meievaheline keemia super. Väga hea meel on lõpuks presenteerida meie debüütsinglit koos videoga, siiani on tagasiside olnud enam kui positiivne ja võin kinnitada, et varsti saab juba kuulda ja näha rohkemat,» sõnas kitarrist Ants Reiu

Grupi tegemiste ja uudistega on võimalik ennast kursis hoida Facebooki ja Instagrami vahendusel.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles