Juurikas: Eesti vajab vesiniku-pommi

Endel Türrenmatt
, Peatoimetaja
Copy
Eesti esimese vesinikupommi katsetused kulgesid edukalt. Kuller all vasakus nurgas. 
Eesti esimese vesinikupommi katsetused kulgesid edukalt. Kuller all vasakus nurgas. Foto: Science Photo Library

Teadusele on ammu selge, et tulevik kuulub vesinikupommile ja vesinikuautodele! Eestile on praegu väga oluline, et Eesti saaks vesinikupommi ühena esimestest maailmas. Valitsus peab andma rohkem raha Eesti vesinikupommi arendamisele!

Õnneks ei ole vesinikupommi raske teha ja selleks ei kulu palju materjali. Vesinikupommi valmistamine nõuab täpsust ja hoolikust. Tuleb võtta paraja suurusega kilekott ja täita veega.

Sõjalistel eesmärkidel saab vesinikupommi väga edukalt aknast või rõdult alla visata, otse vaenlase pihta. Näiteks kulleri pihta, kes sõidab mööda, vedades rohelise kasti sees rämpstoitu, mis hävitab meie rahvust ja kultuuri, sest eesti naised lõpetavad koduse söögitegemise ja sünnitamise. Taolise kahjuliku nähtuse vastu võitlemiseks on vesinikupomm hindamatu abimees. Vesinikupommi strateegiline tähtsus lähtub sellest, et isegi kui pomm ei taba otse kulleri pead, teeb vesinikupomm suure plärtsu ja kuller saab üleni märjaks. Plahvatava pommi seest pritsib vett igale poole laiali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles