Tartu rokkbänd Parabol avaldas uue lühialbumi

Kultuuritoimetus
Copy
Ansambel Parabol.
Ansambel Parabol. Foto: Pressimaterjalid

Tartu rokkbänd Parabol avaldas reedel oma teise albumi «Sulajää», mis on eestikeelne viielooline lühialbum. «Sulajää» eesmärgiks on samastuda kuulajaga isiklikul tasemel ning arutleda ohust uppuda emotsioonidesse ja minevikku. Plaat on ehitatud üles talviseid ja looduslikke metafoore kasutava minimalistliku rännakuna.

«Tahtsime jutustada terviklikku lugu ja anda edasi kogemust, mida keegi meie kuulajaskonnast ei näeks ette tulemas. Lisaks endise stiiliga on tunnetus, et lihtlabane karjumine on juba tehtud ja ei taha jääda selleks bändiks, kes sama laulu või plaati uuesti ja uuesti teeb. Tahame hoida õhus teadmatust, et kuulaja ei kujutaks kordagi ette, mis edasi saama hakkab,» kommenteerib bändi frontman Alvar Antson.

«Sulajää» kirjutas ja mängis sisse Alvar Antson, kes on ka Eesti Laulu võistlusloo Kéa «Hypnotized» kaasautor ning HVNS & APOLLO «Põleda» produtsent. Album valmis produtsent Sander Sadama abiga.

Parabol on Tartust pärit viieliikmeline bänd. Arvuti- ja arstiteadusi õppivad tudengid andsid välja 2019. aastal oma debüütalbumi «Higher Ground», kus on lugusid akustilistest ballaadidest karjuva emo-metal'ini. Äsja välja antud «Sulajää» jätkab bändi teekonda eestikeelsete rokkballaadidega.

Lingid sotsiaalmeediatele:

https://parabol.ee/

https://www.facebook.com/bandParabol

https://www.instagram.com/bandparabol/

https://www.youtube.com/channel/UCgxnu1Cr4Zc3r32t5psFIiQ

https://open.spotify.com/artist/36z4VK8ayxXQz0BfpgGvLt?si=ACMMytAdTOaDlcKth9hRwg

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles