PM Nädal Juurikas. Inimesed, olge valvsad!

Endel Türrenmatt
, Peatoimetaja
Copy
Teeme rahval tuju paremaks! FOTO: Allan Hmelnitski
Teeme rahval tuju paremaks! FOTO: Allan Hmelnitski Foto: Allan Hmelnitski

Nagu hiljutine jaanipäev näitas, tuleb olla väga ettevaatlik toitudega. Veetsin nimelt jaanipäeva suvilas ja sõin kohalikust kauplusest ostetud asju. Pärast söömist tundsin ennast miskipärast halvasti – liigutada oli raske ja uni tuli kallale. Üle lõkke hüppamisest ega sõnajala õie otsimisest ei tulnud välja midagi. Selle asemel jäin võrkkiiges magama. Jaanipäeva kultuuriprogramm läks vett vedama.

Tagasi linna jõudes jagasin veidrat kogemust ühe hea tuttavaga. Tema sõnul on mul vedanud, et eluvaim sisse jäi. Nimelt teadis ta rääkida, et Georg Sorose mahitusel on planeedi toiduainetootjad ja farmerid teinud lepingu, et panevad toiduainete sisse aeglaselt toimivaid mürke ja keemiatööstuse jääkaineid. Tuttava sõnul on Georg Sorose ja Bill Gatesi vahel sõlmitud vastav salapakt. Bill Gates tahab piirata inimkonna arvu, Georg Soros tahab odaval kombel utiliseerida jääk­aineid. Nende arust on kõige kavalam need jäägid lihtsalt lollidele sisse sööta.

Avaldasin arvamust, et Eesti õrrekanade mune ja isekasvatatud peterselli võib ikka süüa. Aga tuttav ütles, et nn orgaanilised toidud ongi kõige hullemad, sest nende sisse kiiritatakse kahjulikke geene. Teada-tuntud mürgid nagu piim, kohv, leib, tee, kala ja liha tapavad hulga vähem inimesi kui õrrekanade munad ja käsitöökartulid. Tuttav rääkis, et tema ise sööb juba viimased kaks aastat ainult soodast ja vaseliinist valmistatud pastat, mis pidavat tervisele väga hästi mõjuma ja millest saab kätte kõik eluks vajalikud ained.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles