Duo 7 ja Rus.Postimees alustavad venekeelsete uudistega

BNS
Copy
Rus.Postimees
Rus.Postimees Foto: Kuvatõmmis

Alates 4. oktoobrist toob telekanal Duo 7 koostöös portaaliga Rus.Postimees argipäeviti vaatajateni uue päevakajalise otsesaadete sarja «Novosti Rus.Postimees».

«Tegemist on lühiuudiste sarjaga, mis võtab viis korda päevas mõne minutiga kompaktselt kokku kõige olulisemad teemad ja uudised,» kommenteeris telekanal.

Venekeelsed uudised on eetris viis korda päevas igal täistunnil kell 17–21.

Postimehe venekeelse väljaande juhi Olesja Lagašina sõnul on see portaali videoformaadi loogiline arendus, kus juba praegu avaldatakse videoreportaaže ja -intervjuusid.

«Meie jaoks on oluline ka venekeelsete uudiste teleekraanile jõudmine ja hea meel on, et see nüüd koostöös telekanali Duo 7ga teoks saab,» ütles Lagašina. «Usume, et see formaat meeldib ka meie püsiauditooriumile.»

Uue venekeelse teleuudiste formaadi toimetajad ja saatejuhid on Postimehe venekeelse väljaande ajakirjanikud Olga Lebedeva, Ksenia Vassiljeva, Irina Kablukova ja Boriss Timofejev.

Duo 7 telekanal on nähtav Telia, Elisa, STV ja Apollo TV klientidele.

Duo 7 sõsarkanalite ringi kuuluvad veel Duo 3, Duo 4, Duo 5, Duo 6, Filmzone, Filmzone Pluss, Kidzone, Kidzone Pluss, Smartzone, MyHits, Eesti Kanal ja Kanal 2.

«Novosti Rus.Postimees» venekeelsed uudised alustavad telekanalis Duo 7 esmaspäeval, 4. oktoobril kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles