Kuldmikrofoni laureaat Ulla Länts: ma esialgu ei uskunud seda ja pidasin eksituseks (1)

Toomas Kask
, Saatejuht
Copy
Ringhäälingute Liidu ja ERRi ühises otsesaates «Ringhääling 95» anti täna üle Eesti Ringhäälingute Liidu Kuldmikrofon ja tänupreemia. Pildil Kuldmikrofoni tänavune laureaat, endine Kuku raadio saatejuht ja praegu Postimehes ajakirjanikuna töötav Ulla Länts.
Ringhäälingute Liidu ja ERRi ühises otsesaates «Ringhääling 95» anti täna üle Eesti Ringhäälingute Liidu Kuldmikrofon ja tänupreemia. Pildil Kuldmikrofoni tänavune laureaat, endine Kuku raadio saatejuht ja praegu Postimehes ajakirjanikuna töötav Ulla Länts. Foto: Madis Veltman

Eesti Ringhäälingute Liidu Kuldmikrofoni pälvis Ulla Länts, kes praegu töötab Postimehes ajakirjanikuna, aga on raadiotööle pühendanud pea 30 aastat. Kuldmikrofoni saamine läks talle sügavalt hinge. «See on ainus auhind, mida raadioinimesed saavad. Ma olen lihtsalt ülirõõmus ja võtan selle vastu väga sügava lugupidamisega,» sõnas ta.

Länts tunnistas, et kui ta sai e-kirja, milles teatati, et on pälvinud Kuldmikrofoni tunnustuse, siis esmalt pidas ta seda eksituseks. «Ma ju tean kõiki neid ägedaid inimesi, kes raadiomaastikul tegutsevad. Ma ei julgenud alguses sellest kellelegi rääkidagi – isegi mitte kodus,» tunnistas ta.

Kuldmikrofoni laureaadi jaoks on raadiotöö rõõm, sest töö käib valdavalt otse-eetris. «Otse-eeter on midagi sellist, mida mitte miski muu ei asenda. Selle teevad inimlikuks kõik need väikesed eksimused, turtsatused ja komistused. See on üheks põhjuseks, mis on mind nii kaua raadios hoidnud,» märkis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles