KopliFest toob publikuni Olav Ehala muusika, Ott Leplandi ja Lauri Liivi

Postimees
Copy
Koplifest
Koplifest Foto: Erakogu

Selleaastane KopliFest, mis on pühendatud filmimuusikale, toimub pühapäeval, 21. augustil Kopli kasepargis, tuues publikuni Ott Leplandi politseiorkestri saatel ning Lauri Liivi ühes Olav Ehalaga.

«Kuna päev enne KopliFesti tähistame 31. korda taasiseseisvumispäeva, siis kõlab ka laval isamaaline muusika,» ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap (KE). 2022. aasta festival on lisaks inspireeritud filmimuusikast.

KopliFest tähendab nii kontsertprogrammi, töötube, maitseelamusi kui ka ajalootuuri. KopliFest avatakse Kopli kasepargis keskpäeval, kell 12 meelelahutusliku slackline showga, mis on inspireeritud Charlie Chaplinist – artistid esitavad õõtsuval köiel arenenud tasakaaluvõimet nõudvaid trikke. Festival jätkub mitmekülgse muusikalise programmiga, arendavate töötubade, ekskursioonidega ja rikkalike maitsetega. Politseiorkestri ja Ott Leplandi etteaste algab kell 16.30. Kell 12-17 on ekskursioonideks avatud ka Kopli trammidepoo, kus saab trammiga läbi pesula sõita.

Kopli kasepargi noorteala pakub põnevaid tegevusi ekstreemspordi harrastajatele, külla tuleb MUPO ja Politsei-ja Piirivalveamet. Lapsi rõõmustab koeratüdruk Lotte. Kohal on ka Põhja-Tallinna Noortekeskus, kes korraldab kleepsude töötoa, kutsub mängima lauamänge ja joonistama hennamaalinguid.

Kopli kasepark, mis on KopliFesti võõrustanud ka varasemalt, sai mullu toimunud rekonstrueerimistööde käigus juurde rohkelt vaba aja veetmise võimalusi, pakkudes rõõmu nii lastele, spordisõpradele kui ka lemmiklooma omanikele. Uuendustööde käigus säilitati suurel määral ka kasepargi algupärast ilmet.

Korraldajad paluvad festivalile tulla jalgsi, kergliiklustranspordi või ühistranspordiga. KopliFestile Kopli kasepargis (Kopli 106) viivad trammid nr 1 ja 2, buss nr 72 (peatus Marati) ja buss nr 73 (peatus Kopli liinid).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles