GALERII JA VIDEO ⟩ Draamateatri heategevuslikul jõululaadal müüdi head ja paremat

Kultuuritoimetus
Copy

Draamateatris toimunud heategevuslik Jõulusahver tõi 9. detsembril Draamateatrisse kauplema näitlejad, teatritegijad ja kunstnikud Eesti Draamateatrist, Rahvusooper Estoniast, Eesti Noorsooteatrist, Tallinna Linnateatrist ja Vanemuisest, aga ka mitmeid vabakutselisi teatrikunstnikke ja näitlejaid. Heategevusliku programmi tulu annetatakse tänavu MTÜ Mondo Ukraina kodude taastamise programmile. Vaata galeriist, mida head ja paremat jõululaadal pakuti!

Üks populaarsemaid müügiartikleid oli Viire Valdma tehtud hoidised, mille pärast võinuks ostlejad suisa kaklema minna, kui need liiga vara otsa oleks lõppenud. Isetehtud jõulusalatid olid muuseas põnevate ja isikupäraste siltidega, nii et sobivad jõululauale panemiseks ka otse purgist!

Teine populaarne meister, kes jõululauale purkides parimaid palu kaasa müüs, oli Mait Trink, kelle kastmetest lookas laud Draamateatri koridorides suisa ummiku tekitas. 

Samaväärt populaarne toode oli Jõulusahvri eestvedaja, Kersti Heinloo lillepärgade kollektsioon. Lisaks erakordselt kaunitele ja kordumatutele juuksekaunistustele olid Heinloo laual müügil ka imekaunid jõuluehted. 

Muidugi ei möödu ükski õige laat muusikalise vahepalata, mida Draamateatri koridoris pakkus Harriet Toompere karmoškal, suures saalis aga helilooja, «Karmoškaaabitsa» autor ja Draamateatri helimeister Matis Leima. Samuti lauldi kell 14 populaarseimaid jõululaule, mida kandsid ette Draamateatri helimeistrid Pille-Riin Langeproon ja Jana Liisa Johansson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles