Lepland: aitäh, et valisite «Kuula» Eurovisioonile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: SCANPIX

Laulja Ott Leplandi hinnangul võttis Eesti Eurovisiooni lauluvõistluselt maksimumi, sest ette jäid riigid, kes olid saabunud kinda plaaniga võita ja nad panustasid võidu saamisse Eestiga võrreldes hoopis enam.

«Kuues koht on nii väikeste vahenditega täitsa tubli tulemus,» sõnas Lepland.

Leplandi väitel ei sihtinud ta Eurovisioonile minnes mingit kindlat kohta, sest lugu polnud kirjutatud selle lauluvõistluse jaoks.

«Seetõttu ei lootnud väga palju, üritasin ka inimestele öelda, et võtke rahulikult ja vaatame, kuidas läheb. Usun, et meil läks hästi ja ma olen väga õnnelik, et selle positsiooni saavutasime,» ütles ta.

Lepland kutsus toetajaid esmaspäeva hommikul endale lennujaama vastu.

«Ootan teid kõiki esmaspäeval kell 11.30 lennujaama. Mis ma oskan öelda. Suured tänud toetamast ja aitäh, et valisite «Kuula» Eurovisioonile ja andsite mulle sellise suurepärase kogemuse,» tänas Lepland. «Mul on hea meel, et sain Eestit nii suurel konkursil esindada.»

Leplandi sõnul oli tema lemmiklauludeks Albaania, Hispaania ja Rootsi esitatud lood, kuigi mida enam ta lugusid kuulas, seda enam ta midagi enda jaoks avastas.

«Väga meeldis ka Suurbritannia,» lisas Lepland. «Tegelikult oli veel palju tugevaid lugusid, meil oli ka.»

Leplandi kinnitusel oli tema jaoks väga oluline, et hääli tuli suurtelt riikidelt nagu Prantsusmaa, Saksamaa, Rootsi, Suurbritannia ja teised, sest need on maailma muusikas nimekad riigid.

«Rootsi heliloojad kirjutavad hitte Lady Gagale ja Madonnale – maailma tippnimedele. Saada nendelt punkte, väga rahul olen,» kinnitas Lepland.

Laulja sõnul rääkis ta ka Rootsi võiduloo tegijatega, kes ütlesid, et neile algusest peale meeldis Eesti lugu.

«See oli minu jaoks väga oluline, et võiduloo autorid tulid isiklikult kätt suruma ja ütlesid, et hästi,» sõnas Lepland.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles