Sõltumatu Tantsu Lava toob välja esimese esietenduse

Tiit Tuumalu
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

5. novembril tuleb välja Sõltumatu Tantsu Lava esimene esietendus: Mai Söödi ja Eva Labotkini tantsulavastus «Warrior / Hundi teekond läbi Punamütsikese soolestiku».

Ulja pealkirjaga teos räägib sõdalaseks saamisest: võitlusest, eneseületamisest, enesekehtestamisest, vägivallast ja kangelaslikkusest. «Kas vastasest jagu saanud sõdalane võib osutuda sama ohtlikuks, kui oli tema alistatu? Kas Punamütsike võib Hundi ära süüa? Laseme Hundi endast läbi. Sa oled see, mida sa sööd,» ütleb tutvustus.

Mai Sööt ja Eva Labotkin on interdistsiplinaarsed kunstnikud, kes on töötanud mitmete väljendusvahenditega alates maalist ja lõpetades etenduskunstiga.

«Warrior / Hundi teekond läbi Punamütsikese soolestiku» etendub 5., 6., 12. ja 13. novembril.

1. oktoobril Telliskivi loomelinnakus uksed avanud Sõltumatu Tantsu Lava keskendub eksperimentaalsemale nüüdistantsule ja etenduskunstile. Järgmised lavastused on Kadri Noormetsa «Procedure of beauty» ja ZUGA Ühendatud Tantsijate lastelavastus «Käik».

Lavastuse reklaamklippi vaata altpoolt.

http://

Warrior/Hundi teekond läbi Punamütsikese soolestiku / treiler from Mai Sööt on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles