Meelis Pai avaldas näitlejatele maksmata jäänud summa

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Pai.
Meelis Pai. Foto: Toomas Huik

Suurejooneliselt väljareklaamitud muusikali «Billy Elliot» produtsent Meelis Pai tunnistas «Aktuaalsele kaamerale», et osatäitjatele on senini maksmata umbes 50 000 eurot.

Osadele näitlejatele laskis tunamullu rahaskandaali tõttu Nukuteatri juhi kohalt lahkunud Meelis Pai tasu üle kanda korraldajate eraarvelt, vahendas ERRi uudisteportaal.

«Billy Ellioti» etenduses vanaema rollis üles astunud Reet Linna sõnul hakkas allamäge kõik minema siis, kui ära jäeti kolm etendust, ning seda põhjendati kolme lavameest tabanud kõhugripiga.

«Ja siis nüüd, see oli 27. mai, kui mingid kummalised võõrad telefoninumbrid olid, ma ei võtnud vastu, ma olin komandeeringus ja päeva lõpuks helistas mulle Meelis Pai isiklikult ja ütles, et kas oleks võimalik teha nii, et anna meile oma isiklik eraarve, et me kanname selle raha sulle sinna,» rääkis Linna.

«No esiteks mina kindlasti ei ole Reet Linnale helistanud, sada protsenti võin teile öelda seda,» teatas «Billy Ellioti» produtsent Meelis Pai intervjuus «Aktuaalsele kaamerale» ning lisas: «Teiseks tean, et mõned artistid tasaarveldasid piletitega oma palga arvelt,» lisas Pai, nentides, et see on kõik deklareeritud ja maksudki makstud selle pealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles