Haigla Peol õiendab souli tulevikutäht!

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seven Davis Jr.
Seven Davis Jr. Foto: Kuvatõmmis

7.novembril paneb Tallinnas, klubis Ulme oma plaadid plaadimängijatele väga sweet mees Los Angelesest- Seven Davis Jr, kelle päralt pidada olema tulevik

Muusika kallal on mees nokitsenud juba 1990-ndatest saati. Sündinud Texases, õppinud gospeli-laulu ja tantsimist, kasvanud üles käsikäes Jacksoni, Aretha Franklini ja lõputu armastusega jazz’i vastu. Kõige klassikalise kõrval tõmbas noort SDJ-i ka põrandaaluse muusika poole - tulid house’i-peod, Tricky ja Portishead.

Tema soulist läbiimbunud elektroonika võlu haistis kaugelt ära DJ ja plaadifirma IZWID boss Kutmah, kes kogus kokku tema 90-ndatel linti võetud toored magamistoa-funk'i palad ning andis need välja kogumikul “The Lost Tapes Vol.1”. Kogumikule järgnes põrandaalune megahitt “One” - tänaseks võibolla enam mitte nii põrandaalune - seda mängivad oma DJ-settides nii Benji B kui Moodymann, Jon Rust kui legendaarne Gilles Peterson.

Täna tuuritab Seven Davis Jr. oma live-kavaga üle maailma, jagades lavasid elektroonilise tantsumuusika suurnimedega. Tema muusika kirjeldamisel on mindud isegi nii kaugele, et nimetatud teda lausa uueks Prince’iks!

Ürituselt ei puudu ka Haigla DJ-de kamp kogu hiilguses!

Algusajaks 23.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles