Tiit Palu pani Vanemuise laulma

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval esietendub Vanemuises Tiit Palu lavastatud laulude ja lugude õhtu «Minu veetlev Tartu». Pildil vasakult: Maria Soomets, Linda Kolde ja Marian Heinat. Pildistatud proovi.
Laupäeval esietendub Vanemuises Tiit Palu lavastatud laulude ja lugude õhtu «Minu veetlev Tartu». Pildil vasakult: Maria Soomets, Linda Kolde ja Marian Heinat. Pildistatud proovi. Foto: Margus Ansu

Laupäeval esietendub Vanemuises Tiit Palu lavastatud laulude ja lugude õhtu «Minu veetlev Tartu», kus esitatakse ja tõlgendatakse 1970ndatel Tartus loodud laule. 

 

Samuti kõlavad Vanemuise näitlejate - Maria Soomets, Linda Kolde, Marian Heinat, Priit Strandberg, Riho Kütsar, Tanel Jonas ja Sten Karpov  - esituses sama kümnendi hitid nii idast kui läänest. «Minu veetlev Tartu» on lavastanud Tiit Palu.

70ndad oli aeg, mil rockmuusika kandis veel sõnumit. See oli teksade ja vuntside, esimeste levimuusikapäevade, Breźnevi, põlvkonnamanifesti «Tartu sügis», teatriuuenduse, Mülleri Sassi ja kerkiva Annelinna kümnend. Selles kümnendis oli nii kohtumisi kui lahkuminekuid, nii pöördumatuid lõppe kui uusi algusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles