Vahur Kersna raamat purustab müügirekordeid

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanik Vahur Kersna esitles täna Rahva Raamatus oma raamatut «Ei jäta elamata».
Ajakirjanik Vahur Kersna esitles täna Rahva Raamatus oma raamatut «Ei jäta elamata». Foto: Martin Ilustrumm

Raamat Vahur Kersna võitlusest raske haigusega on müünud esmanädalal rekordarvu eksemplare.

Eesti suurim raamatumüüja Rahva Raamat annab teada, et Vahur Kersna raamat «Ei jäta elamata» on müünud esimese nädalaga 2500 eksemplari, mis on kaks ja pool korda suurem kui tavapärase eesti raamatu tiraaž.

Eelmisel neljapäeval,  27. novembril müügilettidele ilmunud Vahur Kersna tõsieluline raamat «Ei jäta elamata» on esimesel müüginädalal ületanud seniseid müügirekordeid. 

«Alates esimesest päevast oli näha, et Vahuri raamat kõnetab inimesi erilisel moel – meie Tartu kaupluses seisid inimesed lausa üksteise järel sabas, et raamatut osta ja huvi on väga suur kõikides meie poodides,» sõnas Rahva Raamatu turundusjuht Kaidi Laur, ««Ei jäta elamata» on kindlasti üle pika aja üks isiklikumaid ja ausamaid raamatuid, mis Eestis välja antud – tundub, et see pakub inimestele tuge ja hingeliigutust, mida pimedal talveajal eriti vajatakse.»

Täna hommikuks polnud Kersna raamatu tiraaž veel läbi müüdud. Kui see ka juhtub, siis on autor tellinud ka juurdetrüki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles