Mutant Disco peab sünnipäeva

Janar Ala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonas Reinhard
Jonas Reinhard Foto: Pressifoto

Eesti staa­žikaim klubi-ürituste sari Mutant Disco tähistab 12. detsembril seitsmeteistkümnendat sünnipäeva ja seda üle pika aja oma sünnikodus, äsja renoveeritud Von Krahlis.

Mis toimub? Väliskülalistest saabuvad Moiré Suurbritanniast, kelle tänavu plaadifirma all Werk ilmunud kauamängivat "Shelter" on lugupeetud muusikaväljaanne FACT Magazine nimetanud nende arvates üheks tänavuseks parimaks plaadiks. "Lisaks Chicago house’i higistele kajadele on Moiré detailiderikas plaat elamusipakkuv materjal ka kodus klappidega kuulamisel," iseloomustab teda ajakiri. Tema esineb Mutandil audiovisuaalshow'ga.

Teine külaline on Ameerikast, meilegi tuntud plaadifirma Not Not Fun artist Jonas Reinhardt. Reinhardi loomingu kohta on öeldud nii: "see huugab vana hea süntesaatorhevi kosmische’i ja moodsa tantsumuusika vahelises supernoovas. Seal, kus need asjad põrkuvad, sõeluvad ja tulemuseks on orgaaniline ja meelemärkust kaasa tiriv disko-trääns." Tema esineb Mutandil live'ga.

Peale külaliste mängib sünnipäevapeol plaate pikk rida dj-sid: Mutandi residendid Rhythm Doctor, Raul Saaremets, Siim Nestor pluss Rain Tolk, Heivi S, Jan Tomson jne.

Algab see kõik kell 23.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles