Ulfsak: «See on täiesti uskumatu, mul praegu käed natuke värisevad!»

Heili Sibrits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollywoodi tähed: (vasakult) «Mandariinide» peaosatäitja Lembit Ulfsak, stsenarist ja režissöör Zaza Urušadze ning produtsent Ivo Felt ei jää punasel vaibal Harrison Fordile uutes smokingites grammigi alla.
Hollywoodi tähed: (vasakult) «Mandariinide» peaosatäitja Lembit Ulfsak, stsenarist ja režissöör Zaza Urušadze ning produtsent Ivo Felt ei jää punasel vaibal Harrison Fordile uutes smokingites grammigi alla. Foto: Mihkel Maripuu

«See on täiesti uskumatu! Ma olin täiesti kindel, et me ei saa,» tunnistab viis minutit pärast Oscari nominatsiooni pääsemist Lembit Ulfsak.

«Mulle tundus, et see poliitiline ja see sportlik atmosfäär meid ei soosi. Olin natuke skeptiline. Seda on natuke palju ühele maamehele. Ma sain seda minut aega tagasi teada. See on nii uskumatu, et mul praegu natuke käed värisevad. Mul on õhtul etendus (Eesti Draamateatris «Teed juuakse kell viis» - H.S.), pean veel teksti vaatama.

Praegu ma ei ta mitte midagi kuupäevadest ega mitte millestki midagi. Sain seda minut aega tagasi teada, tütar helistas.

Ma tulin eile, olen nii väsinud sellest eelmisest sõidust, ma ei hakka mitte üldse mõtlemagi.

Tegelikult tuleb õnne soovida kõigile Eesti kinomeestele, sest see on meie ühine pauk.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles