Kultuuripoliitika, kellele ja miks?

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19. veebruaril kell 11–14 toimub Eesti Kultuuri Koja eestvõttel Kirjanike Maja musta laega saalis (Harju 1, Tallinn) poliithommik, kus võetakse luubi alla riigikokku kandideerivate erakondade kultuuriprogrammid. Postimees teeb üritusest otseülekande. 

Kümne parlamenti pürgiva erakonna esindajad tutvustavad oma kultuuripoliitilisi ambitsioone igaüks viieminutilise sõnavõtuga ja järgneva ristküsitluse käigus, mida modereerib arhitekt Veronika Valk.

Erakondi esindavad Liisa-Ly Pakosta (IRL), Meelis Pai (KE), Silja Trisberg (RÜE), Indrek Saar (SDE), Laine Randjärv (RE), Egge Kulbok-Lattik (EVA), Victor Polyakoff (EÜVP), Urmas Espenberg (EKRE), Olev Andres Tinn (EER), Peeter Paemuru (EIP).

Iga erakonna esindaja tutvustab 5 minutit erakonna kultuuriprogrammi, mille järel antakse sõna Koja juhatuse, eestseisuse liikmetele küsimuste esitamiseks ja sellele järgneb küsimuste-vastuste voor esinejate ja kohale tulnud osalejate vahel. Kuulama ja küsimusi püstitama on oodatud kõik huvilised, sissepääs prii.

Otsepildina kannab arutelu üle Postimehe kultuuriportaal kultuur.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles