Pädastes tuleb džässigurmee ja moelõuna

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM02:PÄDASTE MÕIS:TALLINN, EESTI, 17JUL08.
PÄDASTE MÕIS
mp/Foto MARINA PUSHKAR POSTIMEES
TLNPM02:PÄDASTE MÕIS:TALLINN, EESTI, 17JUL08. PÄDASTE MÕIS mp/Foto MARINA PUSHKAR POSTIMEES Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Festivali Juu Jääb raames ühendatakse Muhu saarel esmakordselt Eestis imelised muhu mustrid, kõrgmood, tippjazz ja gurmee üheks tervikuks.

Pädaste mõisa restoranis Alexander saab homme, 3. juulil Muhu tulevikumuusika festivali Juu jääb raames kuulata jazzi ja nautida gurmeeõhtusööki. Õhtu täidavad oma loomingulise säraga Villu Veski ning klaverivirtuoos Robert Mitchell. Essexis sündinud Robert Mitchell on ennast tõestanud andeka pianisti ning heliloojana. Ühe F-ire Collective liikmena on Robert võitnud Jazz on 3 Innovation auhinna 2004 aasta BBC Jazzi auhinnagaalal ning Gilles Peterson Worldwide Award 2009 parima jazz albumi kategoorias.

Kontserdile järgneb Pädaste peakoka Yves Le Lay poolt koostatud imeline 3-käiguline õhtusöök. Õhtusöögi kohta saab lähemalt lugeda siit.

Mõisa restorani hõrgud maitsed, muusika ja Muhu saare omapära moes toob publikuni ka laupäeval, 4. juulil toimuv moeetendus AMANJEDA Muhu Couture, mis tutvustab Amanjeda hinge - autentsed Muhu tikandid kaasaegses tõlgenduses. Moeetenduse kohta saab lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles