Näitleja Nikooli pilvitu taevas «Pilvede all»

Piret Kooli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvi aastal 2015.
Suvi aastal 2015. Foto: Erakogu

Päeval, mil kohtume, pole taevas ainsamatki pilvetupsu. Nelja-aastane Nikool istub koos emaga pisikese põrnika tagaistmel ja joonistab keskendunud ilmel midagi vihikusse. Mind märgates lööb tüdruk vihiku plaksuga kinni ja esitleb uhkelt: «Näe, mul on Elsaga (tegelane Disney joonisfilmist «Lumekuninganna ja igavene talv» – P. K.) vihik. Varsti ostan teise veel, siis, kui onu Kirss mulle palka maksab!»

Võtab hetke, kuni mõistan, et «onu Kirss» on Eesti vaadatuima telesarja «Pilvede all» produtsent Toomas Kirss, ja et palka saab Nikool tõepoolest, sest tema kanda on Kertu ja Eriku tütre Liisa roll samas telesarjas. Pole liialdus öelda, et rohkem kui poole oma noorest elust on Nikool teinud seriaalinäitleja tööd. Ning et selle aja vältel on tal sarjas olnud kaks eri ema, ja tema pärisemme on tütrekest kogu aeg kaamera kõrval toetanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles