rodeo.tumblr.com

Silvia Urgas
, kriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Travis Scott- Rodeo
Travis Scott- Rodeo Foto: Kuvatõmmis

Travis Scott 

Rodeo

Epic

Hinne: 3

«Rodeo» peal on üks tõsiselt ilus moment – «Antidote». Lee Fieldsi süngele kitarrisämplile üles ehitatud minimalistliku trap-biidiga lool on väga lihtne sõnum: «Poppin’ pills is all we know.» Ühekorraga geniaalne peohitt ja masendav pilvelt allatulemise taustamuusika. Tegu on ka ühega vähestest träkkidest albumil, millel mõni teine artist kaasa ei tee – ning feature’id kipuvad põhiartisti ennast lämmatama.

Näiteks töötaks «Maria I’m Drunk» sama hästi või paremini Justin Bieberi (kes on jõuliselt sisenemas oma timberlake’ilikult cool’i «Futuresex»-faasi) ja Young Thugi duetina ning «3500» Future ja 2 Chainzi paarismänguna. Ega Scottilt ei oodatagi kavalat lüürikat, vaid sünget esteetikat (oli mehel ju Kanye «Yeezuse» valmimisprotsessis suur osa), kuid «Rodeot» kuulates on raske aru saada, millal ta ise oma ülesastega alustab, kuuleb vaid, kui teine isikupärasem artist lõpetab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles