Nädala album. Üsna cool küte

Janar Ala
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eagles Of Death Metal
Eagles Of Death Metal Foto: Kuvatõmmis

Eagles Of Death Metal

Zipper Down

Eagles Of Death Metal

Hinne: 4

Eagles Of Death Metal on selline projektipõhine bänd Californiast Palm Springsist. Selle liikmed on lapsepõlvesõbrad Josh Homme, kes mängib trumme ja osasid kitarre, ja Jesse Hughes, kes laulab ja mängib teisi osasid kitarre. Josh Homme on põhimõtteliselt meie aja üks tähtsamaid rock’imehi, kui nii võib öelda (Kyuss, Queens Of Stone Age jne). Homme’i puhul on huvitav ka see, et ta on pärit Palm Springsi miljonäride suguvõsast ja välja näeb ka nagu mingisugune USA ülikoolifilmide korporatsiooni-kiusaja, kes nohikutele valu annab. Aga tegelikult ei ole. Tegelikult on ta funky tüüp, kes on mitmekülgselt andekas ja kellel on ka hea huumorimeel. Pisut küll selline miljonärilapse huumorimeel, aga see ongi kõige parem huumorimeel.

Jesse Hughes tundub küll natuke suvalisem kuju. Josh on renessansimees, aga see teine tüüp suvakas, ütles üks mu sõber. Pisut tegi sõber küll nende sõnadega Jesse’ile liiga. Hiljuti tegi kuulus ajakirjandusväljaanne VICE temast ka dokfilmi «Redemption of Devil», mille reklaamtekstis seisis: mis juhtub siis, kui üks karismaatilisemaid rock-staare (see pole päris tõsi) jõuab 40-aastaseks ja ta on saanud kogu seksi, narkootikumid ja rock’ n’roll’i, mis maailmas on (see on osaliselt võimalik). Mille järel teeb ta hoopis sellise lükke, et pöördub hoopis usu ja konservatiivse poliitika poole. Temast saab ka katoliku preester. Mõni aeg tagasi oli ta ühe raamatu peategelane, kus andis seksinippe. Selline mitmekülgne mees ja päris täpselt ei saa aru, mida ta võtab tõsiselt ja mida mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles