Hevibändi GGG kunagine kitarrist Juri Stihhanov: Graps oli geenius

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juri Stihhanov (esiplaanil) 1986. aastal.
Juri Stihhanov (esiplaanil) 1986. aastal. Foto: Erakogu

Gunnar Grapsi kuulus Venemaal värvatud kitarrist Juri Stihhanov meenutab 30 aastat hiljem elu hevibändis GGG ja räägib miks ta peab siiani Grapsi geeniuseks. Stihhanov andis Postimehele intervjuu oma kitarripoes Moskvas.

Postimees avaldab Jaanus Piirsalu intervjuu Juri Stihhanoviga täismahus, Arteri paberlehte kogu intervjuu ei mahtunud.

Millal te viimati Tallinnas käisite?

Ma arvan, et see oli 1990-ndate alguses. Nõukogude Liit polnud igatahes veel lagunenud. Siis kui veel kõik seisid teil seal üksteisel käest kinni! Ma endiselt väga igatsen bändi ja poiste järele. Eriti muidugi Gunnari järele, mis seal rääkidagi. Kõik kutid olid väga vohh! Kogu meie grupp oli kõva, nagu spetsiaalselt välja valitud selle jaoks. (Hiljem, peale intervjuud ütleb Juri, et tal oleks väga hea meel, kui ta saaks oma praeguse muusikaga Tallinnas esineda. Ta tuleks kohe! – J.P.)

Kas te kellegagi veel suhtlete GGG-st?

Harva, aga siiski suhtlen vahest veel bassimees Jüri Roosaga. Ma olen talle ikka mõned korrad helistanud. Hea on teada, et tal läheb kõik hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles