Särav Katariina Unt leidis väärilise partneri

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katariina Unt on leidnud Ester Kuntus endale väärilise partneri, hetk
VAT Teatri lavastusest «Klaasist loomaaed».
Katariina Unt on leidnud Ester Kuntus endale väärilise partneri, hetk VAT Teatri lavastusest «Klaasist loomaaed». Foto: Siim Vahur

VAT Teatri Tennessee Williamsi «Klaasist loomaaed» on Katariina Undi debüütlavastus. Ent lavastuse tugevus ei peitu Undi seni varjatud lavastajaandes, vaid tema loodud Amanda Wingfieldi rollis.  

Katariina Unt mängib elukogenud, närvilist ja hirmul naist. Naist, kes armastab üle kõige oma lapsi, kuid ta ei oska seda välja näidata või vähemalt ei suuda ta seda teha nii, et lapsed mõistaksid.

Amanda Wingfield meenutab Undi üht varasemat ja näitlejale parima naisnäitleja tiitli toonud võimsat rolli, Kalahari bušmani naist Nisa samanimelisest VAT Teatri lavastusest. Ainult et Amanda Wingfield pole veel jõudnud Nisa rahuni –  Amanda loodab iseenda ja oma lähedaste elu paremaks-õnnelikumaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles