Oye como va

, kriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Billy Gibbons- Perfectamundo
Billy Gibbons- Perfectamundo Foto: Kuvatõmmis

Billy Gibbons

Perfectamundo

Concord

Hinne: 3

Mick Jaggeril oli 1979. aastal selline habe, et Jean-Michel Jarre arvas, et teda kõnetab Fidel Castro. Ei saa selgitada inimestele, kellel habe ei kasva, miks seda kasvatatakse. ZZ Topi lauljana on Gibbons aastakümneid peitunud teras-boogie ja imagoloogia varju. Habe on Gibbonsil alles, kuid mask hakkab mõranema, «Perfectamundo» kaanel kõnetab ta meid päikeseprillideta ja omakandi-rockabilly-mehe Roy Headi kaveri «Treat Her Right» videos paljaste käsivartega.

Gibbonsi koos latiinobändiga The BFG’s tehtud soolodebüüt on veider. Kui Peter Gabriel viis plaadifirmale kuulata esimest sooloplaati, uuris firma boss Ahmet Ertegun, kas Gabrieliga on kõik korras. Tegelikult ei ole Gabriel kõige õigem võrdlus, sest ta oli siis ikkagi noor mees, õigem oleks Bob Dylan, kes hulkus 2009. aastal enne kontserti ühes linnas ja keegi mures elanik kutsus politsei. Hobo moodi võid välja näha ainult Hobokenis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles