Uudisloo pealkirjast sündis võidu toonud käsikiri

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BestSeller kirjanduskonkursi võitjate väljakuulutamine.  Ilukirjanduse kategooria võitjad: Reelika Lootus, Marek Kahro ja Helga-Johanna Kuusler.
BestSeller kirjanduskonkursi võitjate väljakuulutamine. Ilukirjanduse kategooria võitjad: Reelika Lootus, Marek Kahro ja Helga-Johanna Kuusler. Foto: Eero Vabamägi

Esimest korda toimunud Eesti suurima, 10 000-eurose auhinnafondiga kirjanduskonkurss «Bestseller» kuulutas välja võitjad: ilukirjanduse žanris jagavad esimest kohta Helga-Johanna Kuusleri «Puhkus koomas», Marek Kahro «Näkid» ja Reelika Lootuse «Võetud ära». 

«Olen kodune, kasvatan kolme last, kirjutan ning rändan hästi palju ringi,» tutvustab end «Bestselleri» konkursil kahe konkurendiga esikohta jagav Reelika Lootus.

Lootuse debüütromaan «Jälitatav» ilmus 2015. aasta kevadel. «See oli täiesti kogemata kirjutatud. Alustasin nagu reisikirja, aga läks käest ära juba esimeses peatükis,» meenutab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles