Kuningas purgis!

, kriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elvis & Royal Philharmonic Orchestra - If I Can Dream
Elvis & Royal Philharmonic Orchestra - If I Can Dream Foto: Kuvatõmmis

Elvis & Royal Philharmonic Orchestra

If I Can Dream

RCA

Hinne: 5

Enne jõule tabas nii Elvise fänne kui ka ostlemisfänne laiemalt suur kergendus: turule tuli kaup, mida lihtsalt pidi ostma. Tükike Elvist oli jälle plaadiks tehtud. Ja mitte niisama, vaid koos Briti Kuningliku Filharmoonia Orkestriga. Mis seal salata, sellised projektid, kus pannakse kokku rokkiklassik ja täismahus orkester, teevad alati natuke umbusklikuks, sest tulemus kipub tihti seest õõnsaks jääma, ent see plaat mõjub küll usutavalt. Produtsendid Nick Patrick ja Don Reedman on vanad arhiivimaterjalid Elvise lauluträkkidega väga meisterlikult orkestriga üllaks tervikuks arranžeerinud.

Ainuke asi, mis natuke närib, on plaadikaas. See on ilusasti must, Elvise tohutult ilus nägu keskel säramas. Aga all servas on mingi segane kribu: väikesed figuurid, mis näivad kujutavat dirigenti ja orkestrimehi. Kuna plaadikaas on plaadi üks tähtsamaid elemente, siis ei saa jätta mainimata, et see on ka ainuke asi, mis pole päris hästi õnnestunud. Aga kõik muu – nagu juba öeldud – lihtsalt oivaline! Ausõna. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles