Legendaarne Kuku klubi on armetus seisus (2)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuku klubi
Kuku klubi Foto: Liis Treimann

Tallinna Kunstihoone keldris asuvast legendaarsest Kuku klubist on jäänud järele vaid armetus seisus haisev urgas.

Eelmise aasta kevadel lõpetas Kunstnike Liit lepingu Kuku klubi pikaajalise rentniku, osaühinguga Kentmanni Pub ning kutsus ruumide uueks operaatoriks teatrimehe ja ettevõtja Marek Demjanovi firma, vahendas ERRi kultuuriportaal «Aktuaalset kaamerat».

Demjanovi sõnul võtsid nad pakkumise rõõmuga vastu, kuid vahepeal on asjalood muutunud - seal on tema sõnul vaja teha ikkagi kapitaalseid kulutusi ning see peaks olema majaomaniku rida.

Kuna Demjanovi firmaga kokkuleppele ei jõutud, kuulutas kunstnike liit välja konkursi ruumidele rentniku leidmiseks, konkursi tähtajaks eelmise nädala lõpus laekus kolm pakkumist, millest vaid üks oli korrektselt vormistatud.

«Kunstnike liidul on kohustus, et see klubi uuesti avatakse sellisel kujul nagu ta siin 1935. aastast on toiminud, ja et ta oleks sellises kvaliteedis pidades silmas 21. sajandit,» ütles kunstnike liidu majandusdirektor Toomas Johanson.

Loe lisaks: Kuku jätkab boheemlaslikus stiilis

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles