Teater NO99s annab nomineeritud kolleegidele tasuta pileteid!

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana kloun (Marika Vaarik) armastab mune, ka kurva klouni (Rasmus Kaljujärv) omi.
Vana kloun (Marika Vaarik) armastab mune, ka kurva klouni (Rasmus Kaljujärv) omi. Foto: Tiit Ojasoo

Teatrikuu on Teater NO99-s nominentide eri. Kõik - jah, absoluutselt kõik - eelmisel aastal Teater NO99-s esietendunud lavastused on nomineeritud Eesti teatripreemiatele. Nii "NO43 Kõnts" kui "NO42 El Dorado: klounide hävitusretk", "NO46 Savisaar" kui "NO45 Kodumaa karjed", nii "NO44 FANTASTIKA" kui "Meditatsioonid Tormisega". 

Üsna pöörane olukord, mis väärib tähistamist ning seetõttu NO99 muuts ekspromt märtsikuu mängukava. "Me tahame teile veel enne varsti saabuvat teatripäeva pakkuda võimalust näha neid kõiki. Ühekaupa või spetsiaalse abonomendiga “NOMINENDI ERI", millega saab kindlustada endale koha kõigi lavastuste etendustele. Abonoment maksab 68 eurot (soodushind 52 eurot).  Ja veel: palju õnne ka kõikidele teistele nominentidele kõikidest teistest teatritest! Head kolleegid, ootame teid oma “NOMINENDI ERI" etendustele, tasuta! Koha reserveerimiseks palume kontakti võtta piletid@no99.ee või 6688792," teatab NO99.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles