Midagi on superkangelastega valesti!

Helmut Jänes
, HÕFFi programmijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Batman vs Superman: Õigluse koidik» on sedasorti film, kus halb on tegelikult hea. Jesse Eisenbergi näitlejatöö lööb üle nii Henry Cavilli kui Ben Afflecki.
«Batman vs Superman: Õigluse koidik» on sedasorti film, kus halb on tegelikult hea. Jesse Eisenbergi näitlejatöö lööb üle nii Henry Cavilli kui Ben Afflecki. Foto: outnow.ch

Kardan, et olen ajale lõplikult jalgu jäänud ega saa enam hästi aru, mis toimub. Midagi on suurte, megaeelarveliste superkangelase-filmidega valesti. Väga-väga valesti.

«Batman vs Superman: Õigluse koidik», 2 tundi ja 31 minutit
Lavastaja Zack Snyder, osades Ben Affleck, Amy Adams, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons jt
Kinodes alates 25. märtsist

Ma pole küll olnud suurem koomiksfilmide fänn, aga end ikka asjadega kursis hoidnud. Millalgi 1990. aastate alguses vaatasin ära gootilikud Tim Burtoni «Batmanid» (1989, 1992), vahele eksis ka mõni hea ja mitte enam nii hea «Superman» (1978–1983) Christopher Reevesiga või lausa rämpsfilmide klassikasse kuuluv «Kapten Ameerika» (1990) Matt Salingeriga. Kõik need teosed ei olnud minu silmis midagi erakordset, kuid kandsid seda vaimsust, mida arvatavasti toona koomiksfilmidelt oodati, kõik nad panustasid millegagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles