Glämmi ja gruuvi

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mayer Hawthorne- Man About Town
Mayer Hawthorne- Man About Town Foto: Kuvatõmmis

Mayer Hawthorne

Man About Town

BMG Rights Management

Michigani pleiboi-nohik või pigem nohik-pleiboi Andrew Mayer Cohen ehk Mayer Hawthorne tegi juba neljanda hea plaadi ühtejutti. Mingil hetkel võis eeldada, et iga plaadiga jõuab mees ühe kümnendi võrra edasi. Alustas debüüdil kuuekümnendatega, jätkas seitsmekümnendatega ning eelviimasel albumil oli kenasti kaheksakümnendatesse välja jõudnud.

Loogiliselt võttes oleks nüüd oodanud üheksakümnendaid, aga neid siin ikkagi väga ei trehva. Jätkuvalt on domineeriv ladusa minekuga varaseid ja muretuid kaheksakümnendaid iseloomustav, selgesti tajutavate yacht-roki elementidega pop-funk-soul. Hawthorne on mees nagu orkester, kirjutab palad ja mängib need ka sisse ning produtseerib samuti ise. Ei usu, et selle pärast, et teisi ei usalda. Tal lihtsalt tuleb hästi välja ning milleks toimivat süsteemi ikka lammutama hakata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles