XII noorte laulu- ja tantsupidu algatab heategevusliku postkaardi joonistusvõistluse

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2017. aastal toimuva noorte laulupeo pressikonverents.
2017. aastal toimuva noorte laulupeo pressikonverents. Foto: Mihkel Maripuu

Täna kuulutavad XII noorte laulu- ja tantsupeo korraldajad koos SOS Lastekülaga välja üleriigilise heategevusliku postkaardi joonistusvõistluse «Mina jään», kuhu on oodatud osalema kõik väikesed ja suured joonistamishuvilised vanuses 7–19 eluaastat. Joonistusvõistluse kolmest võidutööst sünnivad heategevuslikud postkaardid, millega soovitakse toetada SOS Lastekülas elavaid lapsi.

Joonistusvõistlusele on oodatud vabalt valitud tehnikas ja formaadis loodud tööd mõnel XII laulu- ja tantsupeole ning SOS Lastekülale olulisel teemal: «Minu inimesed», «Minu kodu», «Minu maa», «Minu juured», «Minu aeg».  Võistlustöid oodatakse kuni 1. juunini 2016 SOS Lasteküla aadressil Tallinn, Pärnu mnt 130-30.

Võistlustööde hulgast valib žürii igast vanuseklassist välja neli tööd. Parima töö väljaselgitamine toimub rahvahääletuse teel. Iga vanuseklassi võidutöö trükitakse SOS Lasteküla heategevuslikuks postkaardiks, mille müügist saadav tulu läheb SOS Lasteküla toetuseks.

Võistlusele laekunud töödest korraldatakse virtuaalnäitus laulupeo kodulehel (www.laulupidu.ee) ning samuti näitus Viru Keskuse neljanda korruse aatriumis, mis avatakse septembri alguses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles