Joel Remmeli Triolt kolmas album

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel-Rasmus Remmel
Joel-Rasmus Remmel Foto: Erlend Štaub

Joel Remmel Trio tähistab sel kevadel oma viiendat tegevusaastat ja selle puhul salvestati veebruari alguses kolmas album «Some Things Never Change». Plaadil kõlavad lood on osa viimase kahe aasta loomingulise tegevuse viljadest. Valdav enamus plaadil kõlavast muusikast on ansambliliikmete originaallooming, mis on kirjutatud just seda kooslust silmas pidades.

Viie tegutsemisaasta jooksul on ansambel lisaks arvukatele kontsertidele Eestis jõudnud käia ka Soomes, Rootsis, Inglismaal ja Šveitsis. Mõlemad seni ilmunud plaadid, «Lumekristall» (2012) ja «More Than Fishermen» (2014), on välja antud ka Jaapanis. 

Trio liikmete sõnul iseloomustab nende muusikat kõige paremini helgus. «Me usume, et kõige kaduva kõrval on maailmas veel ka tõelist ning püsivat ilu. See ei lõhu ega murra meid maha, vaid võib üles ehitada nii sisemiselt kui väliselt. Kas seda kõike ka muusikasse osatakse panna, on juba kuulaja otsustada,» ütlevad nad Hooandjas.

Albumi «Some Things Never Change» esitluskontserdid toimuvad 13. mail Tartu Jazz Clubis ja 15. mai Philly Joe’s jazziklubis Tallinnas.

Joel Remmeli Triole saab hoogu anda ka Hooajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles