Sünteetiline mesi

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy B- Honey
Katy B- Honey Foto: Kuvatõmmis

Katy B

«Honey»

Virgin EMI

Hinne: 2

See on tähelepanuväärne tulemus, kui sul on kaaslasteks 13 pala jagu uue tantsulaine tõeliselt kõvasid artiste ja produtsente, nagu näiteks Kaytranada ja MssingNo, ning tulemuseks on album, mille kõik palad kõlavad üsna üheülbaliselt. Oleks siis veel, et hästi, aga ei kõla ju. Album-albumilt järjest igavamaks muutuv Katy B lülitab oma lindikavva järjest uusi ja uusi stiile ega unusta ka vanasid.

Nüüd on kambas kunagise uk-garage’i üks võtmefiguure Craig David koos Major Lazeriga, kuid tulemus meenutab pigem väga hea kodumaise filmi «Päevad, mis ajasid segadusse» soundtrack’ilt välja praagitud päkapikudiskot. Kuigi viimase aja üks huvitavamaid r’n’b ultramelanhoole MssingNo on panustanud palasse «Water Rising», kõlab see ometi hämmastavalt igavalt. Plaadi avalugu, põneva neosouli produtsendi Kaytranada abil sündinud nimilugu on nagu mahlapressist kaks korda läbi käinud õun, ilma igasuguste vitamiinide ja välimuseta. Eestlaste rahvustunnet võiks kõditada ehk fakt, et plaadi ühe tummisema pala, taas garage’i-hõnguse «I Wanna Be» kaasautoriks on Kerli Kõiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles