Raadio Tallinn saab 10

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio Tallinn saab 10 aastaseks
Raadio Tallinn saab 10 aastaseks Foto: Raadio Tallinn

15. mail 2006. aastal käivitus Raadio Tallinna muusikaprogramm. Kümnenda sünnipäeva puhul teeb Raadio Tallinn kummarduse eesti muusikale, sel pühapäeval on eetris vaid kodumaine muusika. Sünnipäevanädalal 16. - 22. maini on õhtuti eetris Jazzkaare kontsertide salvestused. 

Raadio Tallinna muusikajuhi Maian Kärmase sõnul loodi raadiojaam eesmärgiga valida kuulajatele muusikat, mis sobiks nii tegevuste taustaks kui teritaks meeli. «Lisaks pakuks mõnusat kulgemist, samas üllatusi. Samuti on Raadio Tallinn väljund paljudele kodumaistele artistidele, kelle nõudlikum helikeel ja stiil jätab nad sageli tavaraadiote muusikavalikust välja. Eesti jazz näiteks, tunneb ennast selles jaamas juba väga koduselt,» selgitas Kärmas. 

TNS Emori viimaste kuulajauuringute põhjal kuulab Raadio Tallinna nädalas keskmiselt 25 000 inimest.

«See kanal on leidnud oma ustava ja heatahtliku publiku, kelle tagasiside toel on Raadio Tallinn paika pannud oma muusikavaliku keskse joone ja ühtlasi avastanud põnevaid äärealasid. Aastatega on stiilivalik laienenud ning haukame üha julgemaid palasid,» märkis Kärmas.   

Raadio Tallinn on Eesti Rahvusringhäälingu viies raadiokanal, mis pakub iga päev rikkalikku muusikavalikut pop/rockist jazzi ja maailmamuusikani ning igal täistunnil ERRi raadiouudiseid. Õhtuti ja öötundidel saab kuulata BBC ja RFI programme.

Raadio Tallinn levib Tallinnas ja selle ümbruses sagedusel 103,5 MHz ning internetis aadressil raadiotallinn.err.ee üle maailma.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles